Nyckeln till en lyckad dag!

Jag älskar morgonen och jag älskar min morgonrutin! För att min dag ska bli en bra dag, behöver jag göra några enla saker. Eller jag kan stäcka mig så långt att jag säger att jag behöver göra detta för en lyckad dag. Jag behöver en rutin! Det viktigaste för mig är morgonen, sen spelar det inte så stor roll. Om jag följer min rutin vet jag att jag fattar bättre beslut under dagen. Jag vet också att jag är mer tålmodig och kan stå emot mycket längre innan jag blir arg. Min morgonrutin ger mig också bättre förutsättningar att ta konflikter eller att faktiskt väja att inte gå in i en konflikt. Jag skulle till och med säga att jag blir bättre på att stå upp för mig själv och vågar oftare säga nej när det behövs.

Kort sag med min morgonrutin så blir jag en bättre medmänniska!

Så här ser min morgonrutin ut!

  • Vakna
  • Meditation
  • Yoga (rörelse till andetaget)
  • Frukost
  • Te
  • Kaffe

Dessa saker tar för mig ca en timme, ibland längre och ibland kortare. Det gör min dag bättre på alla sätt, det gör mig förberedd att anta dagen.

Pröva du också!

Namaste