Gäst i Yogaladan!

Den 8 oktober kommer jag att gästa Yogaladans fredagsyoga! Vill du vara med så bokar du en plats via www.yogaldan.nu Under rubriken Yogaklasser hittar du Fredagsyoga där du kan boka.

Yogaladan är en fantastiskt fin plats! Så mysig och härligt avslappnande plats att vara på! Jag är superstolt över att få komma till Jessica och hennes yogalada! Hoppas du också är nyfiken på att komma dit! Men vänta inte med att anmäla dig för det finns bara 7 platser! Det är en liten ladan och rymmer i dessa tider endast 7 platser.

Det blir medveten yoga som avslutas med en yoga nidra! Så här beskriver jag klassen:

Medveten yoga är en klass där vi fokuserar på att göra oss mer medvetna och närvarande. Under klassen läggs stort fokus på känslan i kroppen, upplevelsen av positionerna och förändring i kroppen när vi rör oss.
Klassen består av både stilla positioner med introspektion samt mjuka rörelser för att upptäcka kroppens tillgänglighet.

Medveten yoga är för dig som vill hitta verktyg för att kunna slappna av och lägga mer fokus på din inre känsla. Vi håller positionerna lite längre och ger oss tid att känna in känslan i stunden. Klassen avslutas med en längre avslappning där du får chans att hinna vila och känna in ditt medvetande, din kropp och ditt sinne.

Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Självklart avslutar vi med lite bubbel och babbel 🙂