yogaKlasser

ERbjudanden & klasser

Yoga för dig som jobbar på kontor eller sitter mycket framför skärm. All yoga jag lär ut utgår från känsla och medvetenhet. Jag erbjuder yoga och yoga nidra online samt yoga i studio Grow&Glow i Kumla.

Erbjudanden

yoga Nidra online

Hösten 2021:
Yoga Nidra för sömn, 5 tillfällen: 399 kr
Drop in 99 kr/tillfälle
Period: 18 november 16 december
Våren 2022:
Yoga Nidra för sömn, 5 tillfällen: 399 kr
Drop in 99 kr/tillfälle
Kursstart: 13 januari 2022

Yoga Nidra online innbär att du via din dator eller smartphone deltar från den plats du själv väljer. 

Yoga Nidra för sömn är en avslappnade meditation som du kan göra när du ska sova.

Yoga online

Våren 2022:
Yoga för dig som jobbar på kontor,
15 tillfällen: 2 250 kr (Drop in 180 kr/tillfälle)
Kursstart 10 januari 2022

Yoga för dig som jobbar på kontor eller sitter mycket framför en skärm! Vi jobbar en hel del med att både stärka och mjuka upp nacke, axlar och ländrygg. Detta för att göra din vardag framför skärmen mer hållbar!

Erbjudande!

Anmäl dig till vårens kurser och få bokatidigt rabatt!

Boka vårens kurser senast den 15 december 2021 och få rabatt!

Yoga Nidra Online: 299 kr (ord. 399)

Yoga Online: 1 950 kr (ord. 2 250 kr)

Yoga i Kumla: 1 950 kr (ord. 2 250 kr)

10-kort!

Nu finns även min klass Medveten yoga med på 10-kort som gäller i Studio Grow & Glow.

Breath deeply to bring your mind home to your body

Yoga i kumla

Hösten 2021:
Medveten yoga, 15 tillfällen: 2 250 kr (drop in 180 kr/tillfälle) Period: 25 augusti - 8 december

Våren 2022:
Medveten yoga, 15 tillfällen: 2 250 kr
(drop in 180 kr/tillfälle)
Kursstart: 12 januari

Yoga i studio innebär att du deltar på plats i studion som ligger på Skomakaregatan 3 i Kumla. Mattor finns att låna, men ta gärna med egen matta om du har möjlighet. 

Företagsyoga

För tillfället är detta inte möjligt att boka

Klasser

All yoga jag lär ut utgår från känsla och medvetenhet. Vi jobbar mycket med att känna in hur det känns så att du som elev kan hitta din form och dina utmaningar. Ingen är den andra lik och ingens yoga är den andra lik. Jag fokuserar på att ge mina elever en känsla av något och du som elev väljer hur du vill ta emot och hantera det som känns. Vissa dagar eller perioder kan vi vilja hålla allt för oss själva och andra dagar eller perioder vill vi leva ut mer av det vi känner. Det viktiga för mig är att du ska hitta din form och din känsla så att du medvetet kan förhålla dig till händelser och saker.
Yoga i Kumla och yoga online

Morgonyoga

Morgonyoga är en klass där vi rör oss mjukt mellan olika positioner och fokuserar på känslan i kroppen. Vi gör oss medvetna om vår dagsform och påminner oss om att vi duger precis som vi är. En klass för dig som vill väcka kroppen, få lite puls och kanske svettas under klassen. Vi rör oss mycket och flödar mellan olika positioner, känner in och stannar upp mellan varven för att lyssna in och förhålla oss till vår egen känsla och kropp.
Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Yoga i Kumla och yoga online

Medveten yoga

Medveten yoga är en klass där vi fokuserar på att göra oss mer medvetna och närvarande. Under klassen läggs stort fokus på känslan i din kropp och vi växlar mellan styrka och avslappning. Klassen för dig som vill hitta verktyg för att kunna slappna av och lägga mer fokus på din inre känsla. Vi håller positionerna lite längre och ger oss tid att känna in känslan.
Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Yoga i Kumla och yoga online

yoga nidra

Yoga Nidra är en klass med djup avslappning och fokus på att du duger precis så som du är. Ingen prestation och ingen utvärdering av hur du utför klassen är möjligt. Det är enbart upp till dig och du använder tiden med dig själv som du vill. Detta är en klass för dig som har svårt att fokusera, svårt att koppla av eller bara vill vila en stund. Nidra betyder sömn och du lär dig att slappna av i kroppen för att lättare komma till ro när du ska sova eller för att pausa och skapa ny energi.
Ingen tidigare erfarenhet krävs!
Kortare kurser med viss oregelbundhet, håll utkik via Aktuellt på sidan.

Yoga i Kumla och yoga online

Kvällsyoga

Kvällsyoga är en mjuk form av yoga med fokus på känslan i kroppen. Tillsammans varvar vi ner med övningar för att sänka tempot och släppa dagen som varit. Klassen avslutas med en kortar yoga nidra för att komma till ro inför kvällen. En klass för dig som vill röra på dig, släppa dagen och förbereda dig för en god natts sömn.
Ingen tidigare erfarenhet krävs!

FAQ

Måste man vara vig för att yoga?

För att börja yoga behöver man inte vara något speciellt, men man måste ha viljan att röra på sig. Om man utför yoga regelbundet brukar man bli mer vig och mer stark beroende på vilken yogaform man väljer att göra.

Måste man ha kamera på när man deltar vid onlineyoga?

Man måste inte ha en kamera igång som filmar en själv när man deltar vid onlineyoga, men om man vill att jag som lärare/guide ska kunna anpassa mina instruktioner till dig då behöver du ha kameran på. Vid vissa tillfällen kan det vara så att jag föreslår att du sätter på din kameran. Om du köper PT-tid online måste du självklart ha din kamera på.

Kan jag yoga i vanliga kläder?

Att yoga handlar inte alls om vad du har på dig eller om du ser ut på ett visst sätt. Du kan yoga i vilka kläder du själv vill så länge du kan röra dig fritt och obehindrat i de kläder du valt.

Blir man svettig av yoga?

Det beror på hur du deltar i en klass vad du är van att göra annars och vilken klass du deltar i. Vid de fysiska klasserna så som medveten yoga och yoga med flöde kommer du att bli varm under vissa delar av klassen men om du blir svettig eller inte beror på vem du är och vad du gör.

Vilken yoga ska jag välja?

Att välja rätt yoga kan vara enkelt men det kan också vara svårt. Det viktiga när man väljer är att man prövar sig fram. En klass med en lärare inom samma typ av yoga kan vara så olik en annan klass med en annan lärare. Mitt tips är att du väljer den yogaform och lärare som du känner ger dig rätt känsla. En Hatha eller en Vinyasa är ofta fysiskt krävande och ger lite puls, en Yinklass är fysisk men stilla och ger troligen ingen förhöjd puls och en Yoga Nidra är helt stilla och inte alls fysisk.

Måste jag ha en yogamatta för att yoga?

Du behöver inte ha en yogamatta för att yoga. Men det kan vara skönt att ha en särskild plats att utföra din yoga på. En yogamatta kan ge dig känslan av att nu är det tid för inre fokus och egen tid. Du kan givetvis använda vilket underlag som helst när du utför yoga men en yogamatta är oftast mjuk och lätt att rulla ut lite var stans.