yogaKlasser

ERbjudanden & klasser

Yoga för dig som jobbar på kontor eller sitter mycket framför skärm. All yoga jag lär ut utgår från känsla och medvetenhet. Jag erbjuder yoga och online samt yoga i studio i Örebro.

Yoga för företag där jag riktar mig till företag med anställda som i första hand sitter mycket framför en skärm!

Erbjudanden

Yoga i Örebro - Måbrapraktiken på öster (engelbrektsgatan 37)

Hösten 2022:

Yoga och avslappning, 15 tillfällen
Hel termin 2 500 kr
startar i slutet av augusti (uppdaterar med datum inom kort)

Yinyoga och ljudbad, 15 tillfällen
Heltermin 2 800 kr
startar i slutet av augusti (uppdaterar med datum inom kort)

Yoga och avslappning är en fysisk yoga i lugnt tempo där vi stannar i positioner, känner in och tar oss vidare till nästa postition. Här får du tid att känna in känslan i kroppen, utmana om du vill eller helt enkelt bara vara som du är!

Vi avslutar med en länge avslappning i form av Yoga Nidra (djupavslappning) samt ljud från klang- och kristallskålar!

Yoga online

Hösten 2022:

Yoga för dig som jobbar på kontor,
till hösten kommer jag att starta en medlemstjänst där du kan ta del av yoga och meditationer online när du vill!
Mer om det kommer framöver, allt är ännu inte klart!

Yoga för dig som jobbar på kontor eller sitter mycket framför en skärm! Vi jobbar en hel del med att både stärka och mjuka upp nacke, axlar och ländrygg. Detta för att göra din vardag framför skärmen mer hållbar!

Erbjudande!

Boka tidigtrabatt!

Anmäl dig till yoga i Örebro i höst senast den 15 juni och få hela 500 kr i rabatt!

Du betalar alltså bara 2 000 kr för Yoga och avslappning eller 2 300 kr för Yinoga och ljudbad.
Få fyra övningar att göra för mindre ont i axlar och fingrar!

Övningar att göra på kontoret under dagen för en mer hållbar vardag!

Genom att fylla i din mejladress via knappen nedan får du tillgång till övningarna!

Lycka till!

 

 

 

 

Lyssna inåt innan du lyssnar utåt

Företagsyoga

Hör av er så bokar vi en tid för att prata igenom vilka behov ni har och vad jag kan erbjuda!
Jag finns i Örebro men med yoga online finns stora möjligheter till olika lösningar!

Klasser

All yoga jag lär ut utgår från känsla och medvetenhet. Vi jobbar mycket med att känna in hur det känns så att du som elev kan hitta din form och dina utmaningar. Ingen är den andra lik och ingens yoga är den andra lik. Jag fokuserar på att ge mina elever en känsla av något och du som elev väljer hur du vill ta emot och hantera det som känns. Vissa dagar eller perioder kan vi vilja hålla allt för oss själva och andra dagar eller perioder vill vi leva ut mer av det vi känner. Det viktiga för mig är att du ska hitta din form och din känsla så att du medvetet kan förhålla dig till händelser och saker.
Yoga i Kumla och yoga online

Yinyoga

Yinyoga är en mjuk form av yoga med fokus på känslan i koppen. Vi gör enkla positioner och stannar i mellan 3-8 min i varje position. Det innebär att en klass innehåller ett fåtal positioner. Yinyoga är en klass för dig som vill bli smidigare, öka din rörlighet och få tid för reflektion och avslappning. Yinyoga är inte nödvändigtvis enklet men med träning får du ut mer av de stilla positionerna och hittar din form. Klassen avslutas med spel på klang- och kristallskålar!
Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Yoga i Kumla och yoga online

Yoga och avslappning

Yoga är en klass där vi fokuserar på att göra oss mer medvetna och närvarande. Under klassen läggs stort fokus på känslan i din kropp och vi växlar mellan styrka och avslappning. Klassen för dig som vill hitta verktyg för att kunna slappna av och lägga mer fokus på din inre känsla. Vi håller positionerna lite längre och ger oss tid att känna in känslan.
Klassen avslutas med en yoga nidra (djupavslappning) samt spel på klang- och kristallskålar!
Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Yoga i Kumla och yoga online

yoga nidra

Yoga Nidra är en klass med djup avslappning och fokus på att du duger precis så som du är. Ingen prestation och ingen utvärdering av hur du utför klassen är möjligt. Det är enbart upp till dig och du använder tiden med dig själv som du vill. Detta är en klass för dig som har svårt att fokusera, svårt att koppla av eller bara vill vila en stund. Nidra betyder sömn och du lär dig att slappna av i kroppen för att lättare komma till ro när du ska sova eller för att pausa och skapa ny energi.
Ingen tidigare erfarenhet krävs!
Kortare kurser med viss oregelbundhet, håll utkik via Aktuellt på sidan.

Yoga i Kumla och yoga online

Morgonyoga

Morgonyoga är en klass där vi rör oss mjukt mellan olika positioner och fokuserar på känslan i kroppen. Vi gör oss medvetna om vår dagsform och påminner oss om att vi duger precis som vi är. En klass för dig som vill väcka kroppen, få lite puls och kanske svettas under klassen. Vi rör oss mycket och flödar mellan olika positioner, känner in och stannar upp mellan varven för att lyssna in och förhålla oss till vår egen känsla och kropp.
Ingen tidigare erfarenhet krävs!
Till hösten görs en paus för denna klass men kan komma igen!

FAQ

Måste man vara vig för att yoga?

För att börja yoga behöver man inte vara något speciellt, men man måste ha viljan att röra på sig. Om man utför yoga regelbundet brukar man bli mer vig och mer stark beroende på vilken yogaform man väljer att göra.

Måste man ha kamera på när man deltar vid onlineyoga?

Man måste inte ha en kamera igång som filmar en själv när man deltar vid onlineyoga, men om man vill att jag som lärare/guide ska kunna anpassa mina instruktioner till dig då behöver du ha kameran på. Vid vissa tillfällen kan det vara så att jag föreslår att du sätter på din kameran. Om du köper PT-tid online måste du självklart ha din kamera på.

Kan jag yoga i vanliga kläder?

Att yoga handlar inte alls om vad du har på dig eller om du ser ut på ett visst sätt. Du kan yoga i vilka kläder du själv vill så länge du kan röra dig fritt och obehindrat i de kläder du valt.

Blir man svettig av yoga?

Det beror på hur du deltar i en klass vad du är van att göra annars och vilken klass du deltar i. Vid de fysiska klasserna så som medveten yoga och yoga med flöde kommer du att bli varm under vissa delar av klassen men om du blir svettig eller inte beror på vem du är och vad du gör.

Vilken yoga ska jag välja?

Att välja rätt yoga kan vara enkelt men det kan också vara svårt. Det viktiga när man väljer är att man prövar sig fram. En klass med en lärare inom samma typ av yoga kan vara så olik en annan klass med en annan lärare. Mitt tips är att du väljer den yogaform och lärare som du känner ger dig rätt känsla. En Hatha eller en Vinyasa är ofta fysiskt krävande och ger lite puls, en Yinklass är fysisk men stilla och ger troligen ingen förhöjd puls och en Yoga Nidra är helt stilla och inte alls fysisk.

Måste jag ha en yogamatta för att yoga?

Du behöver inte ha en yogamatta för att yoga. Men det kan vara skönt att ha en särskild plats att utföra din yoga på. En yogamatta kan ge dig känslan av att nu är det tid för inre fokus och egen tid. Du kan givetvis använda vilket underlag som helst när du utför yoga men en yogamatta är oftast mjuk och lätt att rulla ut lite var stans.